Home > Uw leaseauto > Uw nieuwe leaseauto

Uw nieuwe auto

Voordat u gaat rijden met uw nieuwe leaseauto, geven we u graag nog wat praktische informatie mee.

Uw Driver Desk

Voor vragen over uw auto, het aanvragen van een brandstofpas, groene kaart, buitenlandmachtiging of kentekenbewijs of het melden van schade of een technisch probleem kunt u terecht bij de Driver Desk. De contactgegevens van de Driver Desk staan vermeld op uw Service Card. Heeft u nog geen Service Card? Neem dan tijdens kantooruren van 08:00 - 17:30 uur contact op met de Driver Desk via ons telefoonnummer: 036-547 44 66. 

Uw Service Card en brandstofpas

Iedere leaserijder krijgt van Athlon een Service Card. Hierop staan de contactgegevens van Athlon en de Driver Desk. De kaart geldt bovendien als identificatiemiddel bij de dealer, de bandenspecialist en geselecteerde schadeherstelbedrijven. 

Het is mogelijk om in het leasecontract op te nemen dat de Service Card ook als brandstofpas gebruikt kan worden. Heeft uw werkgever gekozen voor een merkgebonden brandstofpas, dan krijgt u hiervoor een aparte kaart. De pincode voor uw pas is online aan te vragen.  Gebruikt u de Service Card ook als brandstofpas? Dan kunt u via een eigen omgeving op de website van MTC Nederland inzicht krijgen in uw tankbeurten. In deze “mijn” omgeving kunt u uw huidige pas toevoegen maar ook passen uit het verleden toevoegen. Op deze manier is het mogelijk om een complete historie op te bouwen van alle tankingen met verschillende passen van (eventueel) verschillende lease maatschappijen, werkgevers of kentekens.

Belangrijk is wel dat u vanaf nu bij de eerste keer inloggen eenmalig een eigen account dient aan te maken.    

Deze inlog is te gebruiken voor alle verschillende apparaten (pc, laptop, tablet en mobiele telefoon). U kunt dit doen via www.mtc.nl/mijnmtc/. Houd hiervoor uw pas bij de hand. De brandstofpas is ook te gebruiken bij een tijdelijke huurauto. Geef dan bij het invoeren van uw pincode aan dat u met een vervangende auto rijdt. 

Rijden in uw leaseauto

Uw werkgever bepaalt wie gebruik mag maken van uw leaseauto. Athlon Car Lease stelt als aanvullende voorwaarde dat elke bestuurder beschikt over een geldig rijbewijs, zoals gedefinieerd in de Nederlandse wetgeving.

Voorwaarden

Op het gebruik van de leaseauto zijn voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen in de Algemene Lease-Overeenkomst die tussen uw bedrijf en Athlon Car Lease is afgesloten. 

Belangrijke telefoonnummers

Driver desk: 036 547 44 66
Schade melden: 036-547 44 66
Athlon Alarmcentrale: 036-547 44 44

 

 

Belangrijke telefoonnummers

Driver desk: 036 547 44 66
Schade melden: 036 547 44 66
Athlon Alarmcentrale: 036 547 44 44


Euromaster: 088 00 656 00

CJIB: 058 234 21 30

Autoriteit Financiele Markten

Athlon Car Lease Nederland B.V. is ingeschreven als bemiddelaar in schadeverzekeringen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12012477.

Klik hier voor de gegevens over de geschillencommissie KIFID.